Viryayoga & YINYOGA

Oavsett hur vältränad, smidig eller överviktig du är så är yoga för dig upplagd så att den motsvarar dina behov. Jag undervisar mycket med andningens betydelse, meditation, avspänning från stress. Du jobbar med din egen förmåga utifrån dina behov. Vi jobbar med att få en balans, utmana dig själv. Att gå djupare in i yoga positioner och spänst. Vi jobbar med stillheten och medvetandet. När du hittar din inre stillhet och förmågan att vända uppmärksamheten inåt i kroppen hittar, du en väg till inre harmoni.

När jag började komma i kontakt med Yoga och meditation öppnades en helt ny värld för mig. Jag var 28 år. I mitt jobb som vägledare och personlig coach var jag tvungen att hitta en balans för att kunna erbjuda mina klienter den bästa service. Så fann jag yoga som ett verktyg för att hitta mitt inre och energi i min vardag. Yoga för mig är en livsstil, likaså är kosten väldigt viktig för mig. Du blir ju vad du äter. Med yoga får man ett inre lugn, man blir mer balanserad, smidigare, mer fokuserad och man blir gladare som person. Jag möter många stressade vilsna uppgivna människor som kommer till mig och vill hitta lyckan, kärleken och meningen med livet. Börja med yoga och meditation så finner du lyckan inom dig.

HEALING Yoga

Healing Yoga kan hjälpa oss att läka kroppen. Man kan inte trycka undan och gömma sina känslor och tankar. Till slut kommer det upp gamla känslor och tankar som påverkar kroppen i form av värk, ångest, sjukdomar, depression och stress. Man kan använda Healing Yoga som en läkande kraft för kroppen.

Vi jobbar med att stabilisera energin i kroppen så att kroppen helar sig själv. Påskyndar utvekling av nya celler, stärker bindvävnad och frigör låsningar i kroppen. 

Jag kallar denna Yogaform för Aatma Yoga, som innebär att jobba med själen. Terapiformen jag använder mig av är andningsteknik och positioner för att öppna upp hjärtat, ta bort värk och stelhet samt öka energiflödet genom kroppen.

Denna Yogaform sker enbart enskilt och i form av PT timmar med mig.

Anmälan, Schema & Priser

Har du frågor kan du alltid maila till info@sjalenskraft.com eller ringa 073-683 64 21