Samtalsterapi och vägledning

Vi vill alla må bra och kanske längtar efter en förändring, men saknar verktygen att genomföra. Har du kommit till ett vägskäl i livet, eller har du fastnat i dåliga vanor? Då kan jag hjälpa dig att nå fram till rätt beslut! Jag vägleder dig och hjälper dig att hitta den väg som är rätt för just dig.

Jag jobbar med stresshantering, krishantering, sorgbearbetning, jobbrelationer och personliga relationer. Jag erbjuder samtal enskilt, i par eller i grupp.

Du bokar helt förutsättningslöst in ett möte med mig, och känner du dig trygg med mig som terapeut, så bygger vi vidare på din resa.

Jag har tystnadsplikt!

Mina riktlinjer: Jag jobbar inte med Auratransformation. Jag förmedlar inte tidigare liv. Jag förutspår inga olyckor, sjukdomar, ondska eller dödsfall.

Meditation

Meditation är ett sätt att utveckla sin personlighet och att underhålla medvetandets kontakt med det som är den fasta basen i djupet av det inre. Det finns något i vårt inre som strävar efter att få uppmärksamhet men som har svårt för att göra sig gällande.

Se det som att du för tillfället går in i ditt inre rum där inget mer än ditt eget koncentrerade medvetande får uppehålla sig. Ditt inre rum skapas i den tystnad som blir möjlig när man tillåter sig att gå åt sidan i den ständiga strömmen av sinnesintryck.

Medvetandet om kroppen inifrån sig själv blir en väg mot dess djupaste väsen. Från början kanske det inte ens kan anas, men när det inträffar kommer det att upplevas som en naturlig händelse på en väg som känns helt självklar. Människan upplever grunden för sin existens i sitt inre rum, när all objektupplevelse är försvunnen och medvetandet bara är sin egen upplevelse.

Meditation är en naturlig del i ett livsmönster som förverkligar livet självt.

Anmälan, Schema & Priser

Har du frågor kan du alltid maila till info@sjalenskraft.com eller ringa 073-683 64 21