Qigong

Qi Livskraft , energi , andning
Gong = metod presentation, resultat, arbete, träning

När man utövar qigong skall man vara i sin egen kraft . Man måste koncentrera sig på qigong rörelsen . Qigong är meditation och Andningen är viktig i qigong och att vara i rörelsen . Man pratar ofta om Qi i qigong . När man utövar qigong tar man bort negativ energi och fyller på med positiv energi . Inandningen tillför positiv Qi och sker oftast med en öppnande rörelse medan utandning tar bort negativ Qi och sker tillsammans med en stängd rörelse . På detta sätt andas man med hela kroppen genom kombinationen andning och rörelsen . Att utöva qigong är bevisat att man mår mycket bättre man får en friskare och starkare kropp och ett ungdomligare sinne och utseende.

Qigong för mig är Healing man fyller på livsenergi man jobbar igenom kroppens olika punkter . Qigong skapar ett lugn man får en harmonisk känsla i kroppen . Qigong är en väg till bättre hälsa och ökat välbefinnande .

Under tusentals år har kinesiska mästare utvecklat det vi är i dag kallar qigong. Att utöva qigong aktiverar kropp, själ, ande och vi får ett inre lugn.

Anmälan, Schema & Priser

Har du frågor kan du alltid maila till info@sjalenskraft.com eller ringa 073-683 64 21