Historik

Mitt namn är Linda och jag driver företaget Själens kraft. Jag arbetar heltid som vägledare samt healer och dessutom coachar jag i personlig livsutveckling. Detta har jag gjort i 17 år och i min verksamhet möter jag dagligen människor som bär på svåra händelser.

Vi har alla sår från vår barndom som präglar oss livet igenom. Vissa kan, objektivt sett, bära på tyngre börda i sin så kallade ”emotionella ryggsäck” än andra. Det handlar om hur just Du upplevde saker och ting, utifrån dina erfarenheter och din hemmiljö, i din barndom. Det som för ett barn upplevdes som väldigt svårt kanske hade upplevts som en ren kärlekshandling för ett barn i en helt annan miljö och med helt andra erfarenheter.

Livet är en gåva med en ständigt pågående dynamik. Du har möjlighet att i varje givet NU (eller sekund om du vill) välja hur du vill förhålla dig till och leva ditt liv. Att leva i det förflutna/förgångna och låta sig plågas av gamla traumatiska händelser skapar inget utrymme för förnyelse i ditt liv. Detta eftersom det oläkta såret alltid kommer att göra sig påmint och hindra dig från att leva ett helt och glädjefullt liv. Du kan aldrig ändra på det förflutna och få det ogjort men för din egen skull så kan du konfrontera det, bearbeta det, acceptera det och förlåta det som behöver förlåtas. Detta är nödvändigt för att du ska kunna gå vidare och njuta av livet som kan vara helt underbart och fantastiskt om du väljer det.

Jag tror att det är viktigt att anlägga ett högre perspektiv och se svårigheterna som möjligheter för att man ska utvecklas som människa och bli starkare som person. Idag, när jag fått perspektiv på mitt förflutna, kan jag se hur allt som hänt haft en högre mening. Detta är något som jag tidigare varit oförstående inför.

Allting har en (högre) mening! Oavsett hur grått och mörkt det än kan tyckas vara så lyser solen alltid där uppe – även om vi för stunden avstår från att se den. Ljuset finns alltid där om vi bara väljer att se det. Jag har valt att tro på ljuset…