Healing

Healing är något som många av oss använder dagligen utan att faktiskt tänka på det. Om du slår dig på knäet så lägger du genast din hand där eller tröstar ett gråtande barn med en hand på dess kind eller en hand på barnets heta panna.

Vi gör det instinktivt men någonstans inom oss ber och hoppas vi att det vi gör ska hjälpa just i samma ögonblick. Det är precis vad healern gör när han/hon lägger handen ovanför t ex din onda rygg. Jag arbetar med healing och hypnoshealing.

All form av sjukdom anses härröra från obalanser i kroppen. Vid stress, sömnsvårigheter och alla fysiska och psykiska åkommor är healing ett gott komplement till den traditionella sjukvården. Healing ger lindring och bot. Du kan aldrig få för mycket healing och healingen går dit den behövs oavsett var healerns händer arbetar.

Jag arbetar oftast ute i auran med dina olika chakra när jag behandlar. När jag gör detta ligger du bekvämt på en massagebänk och tar emot den healande energin. Jag är, liksom alla andra healers, bara en kanal för den och tar inget från mig själv.

Det behövs oftast flera behandlingar och det kan röra sig från tre till tio stycken – det bestämmer du själv. Du måste själv vilja bli hjälpt och vara beredd på att arbeta med dig själv.

Anmälan, Schema & Priser

Har du frågor kan du alltid maila till info@sjalenskraft.com eller ringa 073-683 64 21