Föreläsningar och Workshops

Nu har ni möjlighet att boka in mig för föreläsningar och workshops!

Vill du att er grupp, projekt eller er personal ska utvecklas? 

Jag lägger upp en skräddarsydd föreläsning eller workshop för att ni ska utvecklas, eller bara ge en boost med energi som kan hjälpa er att nå era mål på ett effektivare sätt.

 

Företag

Jag coachar personer i ledande positioner att utvecklas och leda effektivare, bättre nå utsatta mål och strategier samt bidrar till personlig utveckling. Jag hjälper er personal att vidareutvecklas inom ert kompetensområde på individbasis. Genom en skräddarsydd modell framtagen specifikt för just ert företag, kan jag genom konkreta verktyg ge medarbetaren den coaching han/hon behöver för att prestera med bättre resultat.

Med min metod som består av personlig vägledning kommer ledning och personal ha nytta och anvädning av sina nya upplevelser både privat och på arbetsplatsen. Det är lätt att fastna i dåliga vanor och många vet inte hur de ska ta sig vidare i livet eller med sin livssituation. Jag har arbetat mycket med krissituationer och konflikthantering på stora arbetsplatser och min strategi har alltid gett positiva resultat.
Med rätt kunskap om vilka förändringar företaget går igenom och vilken nivå de är på, kan jag med personlig profilering se till att ledning och underavdelning får en bättre struktur och att leda teamet direkt till målet som den evetuella ledningen framtagit. 
Att välja sin attityd och hantera förändringar positivt är något som är mycket viktigt att framhäva då ett företag befinner sig i tillväxt eller bara vill förändra miljön personalen emellan. 
Att bryta vanor och mönster kan vara svårt utan någon opartisk med. Med en helhetshälsa som genomsyrar hela arbetsklimatet kan målen uppnås lättare och snabbare.

FöretagsYoga

 

Nu har ni som företag även möjlighet att boka mig för Yogakurser på ert företag. Jag har möjlighet att komma till er för Yoga i era lokaler om möjligt, alternativt att arrangera i lämpliga lokaler som ligger i närheten av ert företag.

Att satsa på Yoga för er personal skärper sinnet, ökar effektiviteten samt minskar risken för yrkesrelaterade skador.

Anmälan, Schema & Priser

Har du frågor kan du alltid maila till info@sjalenskraft.com eller ringa 073-683 64 21